Никога не знаем къде ще срещнем любовта. Колкото и да си

...
Никога не знаем къде ще срещнем любовта. Колкото и да си
Коментари Харесай

Да въртиш любов на работното място

Никога не знаем къде ще срещнем любовта. Колкото и да си повтаряме, че не можем да смесваме персоналните с професионалните връзки, от време на време се случва по този начин, че срещаме любовта на работното място.

В други случаи започваме да работим дружно с половинката си, стартираме бизнес или по някаква причина попадаме на едно и също работно място.

Каквато и да е повода да работите дружно с интимната си половинка, това може да има своите провокации. Как да се справите с тях?

Не смесвайте любовта с работата 

Ако работите с колегата си, пробвайте се да не пренасяте домашните си проблеми на работа и назад. Разделяйте двете страни на живота си и не ги смесвайте, тъй като това води до повече проблеми и мотиви за неразбирателства. Не изпадайте в разногласия за работа, когато сте у дома и не се карайте за домашните си проблеми, до момента в който сте на работа. Опитайте се да спазвате тези граници.

Добре е работното ви място да е надалеч от това на половинката ви

По опция позиционирайте се на място, което не е директно до това на партньора ви по време на работа. Така ще ви е по-лесно да се държите и да действате като експерти и сътрудници, до момента в който сте на работа.

Проявявайте почитание и демонстрирайте професионални граници 

Ако работите с половинката си, би трябвало да имате поради, че сътрудниците ви може да ви упрекват за непрофесионално отношение. Затова бъдете оптимално бдителни за това по какъв начин се държите един с различен и по какъв начин се отнасяте към работата. Всичко зависи от това какви граници ще си поставите и по какъв начин ще показвате взаимно почитание един към различен на работа.

Разделяйте работното време от времето за себе си 

Когато сте на работа, дръжте се като сътрудници. Но когато сте извън работното място – бъдете двойка и не намесвайте професионалните задължения и проблеми. Така ще ви е по-лесно да съхраните цялостната си връзка, въпреки да се намирате в такава малко по-сложна обстановка. И защото прекарвате доста повече време дружно, спрямо двойките, които не работят на едно и също място, постоянно отделяйте време единствено за себе си. Така ще допринесете за съхраняването на връзките си както на работа, по този начин и в персоналния живот.

Никога не забравяйте, че се обичате 

Не забравяйте любовта. Ако работите дружно, съществува риск да пренебрегнете любовта, която ви е свързала, съметват от " Аз дамата ". Опитайте се да си го напомняте всеки ден, даже да се появят проблеми на работа, които могат да влошат връзките ви.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР